Fysiotherapie op Urk

Laagdrempelige zorg met persoonlijke aandacht

 

Kanjer Fysiotherapie is een kwalitatief hoogstaande praktijk op Urk. Wij bieden laagdrempelige, begrijpelijke fysiotherapie aan met vooral persoonlijke aandacht in de omgeving van Urk, Tollebeek en de Noordoostpolder.

Bij ons bent u geen nummer, maar een mens en geven u ook graag die aandacht

Heeft u sinds kort toenemende klachten of pijn of heeft u al jarenlang een zwakke of pijnlijke plek?  Kom dan in actie. Wacht niet langer. Pijn leidt namelijk tot meer pijn en een zwakke plek zorgt ervoor dat andere delen in het lichaam ook langzaam maar zeker worden overbelast. Des te langer je wacht des te meer verankeren de klachten zich in je lichaam. Des te meer risico op uitbreiding, schade en chroniciteit. En des te langer kan het herstelproces duren. Waar uw klachten ook vandaan komen, blijf er niet mee rond lopen. Wij kunnen uw klacht snel beoordelen en zien hoe lang het herstel ongeveer zal duren. Bel voor een afspraak 0624623005.

Wij willen u helpen om weer een kanjer te worden en u zo te voelen. We kijken samen naar uw beperkingen maar ook vooral naar uw sterke kanten.

Onze missie
Kanjer Fysiotherapie helpt mensen bewust te worden van hun persoonlijke beperkingen en mogelijkheden, zodat zij door het aanleren van een gezondere leefstijl opnieuw kunnen stralen en bloeien.
Bloeien
Bent u in de bloei van uw leven of heeft u net een strenge winter achter de rug? Tijdens sommige fases van uw leven kan Kanjer u ondersteunen. Misschien voelt u zich nu net als een bloem die last heeft van een geknakte steel of van hangende en afvallende blaadjes.  Of het nu gaat om te herstellen van pijnlijke en moeilijke situaties of het voorkomen van een gestage achteruitgang in energie. Bij Kanjer bent u aan het goede adres. Wij zijn specialisten op het gebied van sterker en veerkrachtiger worden. Kies voor het doorbreken van ongezonde patronen en maak een ommezwaai naar een gezonde en doelmatige instelling. Meer energie, meer kleur!