Laagdrempelige zorg met persoonlijke aandacht

Kanjer Fysiotherapie is een kwalitatief hoogstaande praktijk op Urk. Wij bieden laagdrempelige en begrijpelijke fysiotherapie aan met als kernwaarde persoonlijke aandacht.

U bent geen nummer, geen klacht, maar een mens en wij geven u graag die aandacht.

Maarten ten Napel, Kanjerfysio

Sinds 2015 is Kanjer fysiotherapie geopend op Urk. Wij hebben al vele duizenden inwoners van Urk en daar omheen succesvol kunnen behandelen. Heeft u sinds kort toenemende klachten of al jaren een zwakke of pijnlijke plek, wacht dan niet langer. Hoe langer u wacht hoe meer klachten zich in uw lichaam verankeren. Dit betekend meer risico op uitbreiding, (blijvende) schade, chroniciteit en een langere hersteltijd. Waar uw klachten ook vandaan komen, blijf er niet mee rond lopen. Wij kunnen uw klacht snel beoordelen en zien hoe lang het herstel ongeveer zal duren. Bel voor een afspraak 0624623005.

Wij willen u helpen om weer een kanjer te worden en u zo te voelen. We kijken samen naar uw beperking, maar ook vooral naar uw sterke kanten.

Onze specialisaties

Onze missie

Kanjer Fysiotherapie helpt mensen bewust te worden van hun persoonlijke beperkingen en mogelijkheden, zodat zij door het aanleren van een gezondere leefstijl opnieuw kunnen stralen en bloeien.

Bloei en herstel

Bent u in de bloei van uw leven of heeft u net een strenge winter achter de rug? Wij zijn specialisten op het gebied van sterker en veerkrachtiger worden. Kies voor het doorbreken van ongezonde patronen en maak veranderingen naar een gezonde en gedoseerde instelling. Maak een afspraak of bekijk onze therapieën voor een uitleg van uw klacht en behandeling.