Laagdrempelige zorg met persoonlijke aandacht

Kanjer Fysiotherapie is een kwalitatief hoogstaande praktijk op Urk. Wij bieden laagdrempelige en begrijpelijke fysiotherapie met als kernwaarde persoonlijke aandacht.

U bent geen nummer en ook geen klacht. U bent een mens en wij geven u graag die aandacht.

Maarten ten Napel, Kanjerfysio

In 2015 is Kanjer fysiotherapie gestart op Urk. Inmiddels hebben wij al duizenden Urkers en omwonenden succesvol kunnen behandelen. Heeft u toenemende klachten of al jaren een zwakke of pijnlijke plek wacht dan niet langer. Hoe langer u wacht hoe meer de klacht overbelasting kan geven op andere delen in het lichaam. Dit betekend meer risico op meer of blijvende schade en een langere hersteltijd. Waar uw klachten ook vandaan komen, blijf er niet mee rond lopen. Wij beoordelen uw klacht meteen en zien hoe lang het herstel ongeveer zal duren. Bel voor een afspraak 0624623005.

Wij willen u helpen om u weer een kanjer te voelen. We kijken samen naar uw beperking, maar ook vooral naar uw sterke kanten.

Onze specialisaties

Onze missie

Kanjer Fysiotherapie helpt mensen bewust te worden van hun persoonlijke beperkingen en mogelijkheden, zodat zij door het aanleren van een gezondere leefstijl opnieuw kunnen stralen en bloeien.