Laagdrempelige zorg met persoonlijke aandacht

Kanjer Fysiotherapie is een kwalitatief hoogstaande praktijk op Urk. Wij bieden laagdrempelige en begrijpelijke fysiotherapie met als kernwaarde persoonlijke aandacht.

U bent geen nummer en ook geen klacht.
U bent een mens en wij geven u graag die aandacht.
– Maarten ten Napel, Kanjerfysio

In 2015 is Kanjer fysiotherapie gestart op Urk. Inmiddels zijn er al duizenden inwoners uit Urk en omgeving succesvol behandeld. Heeft u te maken met toenemende klachten of al jaren een zwakke of pijnlijke plek, wacht dan niet langer. Want hoe langer u wacht, hoe meer de klacht overbelasting kan geven op andere delen in het lichaam. Dit betekend meer risico op meer of blijvende schade en een langere hersteltijd. Hoe uw klachten ook zijn ontstaan, blijf er niet mee rond lopen. Wij beoordelen uw klacht meteen en zien hoe lang het herstel ongeveer zal duren. Bel voor een afspraak 0624623005.

Wij willen dat u zich weer een kanjer voelt! We kijken samen naar de beperkingen, maar ook vooral naar uw sterke kanten.

Onze specialisaties

Onze missie

Kanjer Fysiotherapie helpt mensen bewust te worden van hun persoonlijke beperkingen en mogelijkheden, zodat zij door het aanleren van een gezondere leefstijl opnieuw kunnen stralen en bloeien.